Kevin Campbell, fostul atacant al lui Arsenal și Everton, a murit la 54 de ani.

În urma unei boli fulgerătoare, Kevin Campbell, fostul vârf al formațiilor Arsenal și Everton, a încetat din viață la vârsta de 54 de ani, după cum a informat clubul din capitala Angliei, anunță News.ro.

De-a lungul carierei sale fotbalistice, Campbell a evoluat pentru opt echipe diferite, reușind să puncteze de 148 de ori în 542 de partide disputate. La începutul lunii curente, oficialii lui Everton au declarat că atacantul s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate începând cu luna mai și a fost internat în stare critică.

Arsenal a transmis: „Suntem devastaţi să aăm că fostul nostru atacant Kevin Campbell a murit după o scurtă boală”.

„Kevin era adorat de toată lumea de la club. Cu toţii ne gândim la prietenii și familia sa în aceste momente dicile. Odihnește-te în pace, Kevin”, a comunicat clubul.

Într-un comunicat emoționant, Everton și-a exprimat profunda tristețe cu privire la dispariția prematură a lui Kevin Campbell, la doar 54 de ani: „Toată lumea de la Everton este profund întristată de moartea fostului nostru atacant Kevin Campbell la vârsta de doar 54 de ani.”

„Nu doar un adevărat erou al lui Goodison Park, ci și o persoană incredibilă – așa cum știe oricine care l-a întâlnit vreodată. Odihnește-te în pace, Super Kev”, a transmis clubul.