Laurențiu Reghecampf, atras de Gigi Becali: „Nu face lucrurile pe la spate”.

Laurențiu Reghecampf, în vârstă de 48 de ani, și-a exprimat dorința de a colabora din nou cu finanțatorul FCSB, Gigi Becali. Reghecampf a evidențiat motivul pentru care consideră că patronul de 65 de ani este omul de afaceri din SuperLiga alături de care s-a simțit cel mai confortabil, conform informațiilor furnizate de Digi Sport.

Reghecampf a ocupat funcția de antrenor principal al FCSB în două perioade distincte: 2012-2014 și 2015-2017. Din perspectiva sa, cea mai remarcabilă trăsătură a lui Becali este transparența acțiunilor sale.

„Dintre patronii din SuperLiga, aș mai lucra cu Gigi Becali. De ce? Pentru că Gigi Becali este sincer. Nu face lucrurile pe la spate. Aș vrea să lucrez cu Gigi”, a declarat Reghecampf într-o intervenție la ProTV.

Întrebat cum ar gestiona implicarea frecventă a finanțatorului în deciziile tehnice, precum stabilirea formulei de start sau efectuarea schimbărilor, aspect binecunoscut în cazul lui Becali, Reghecampf a ocolit elegant subiectul: „Nu m-ai întrebat asta”.

Gigi Becali a dezvăluit că Malcom Edjouma, mijlocașul de 27 de ani revenit la FCSB după un sezon petrecut sub formă de împrumut la Bari, este hotărât să demonstreze pe teren valoarea sa.

„A venit și Edjouma, care nu este un jucător de aruncat. De altfel, el a și avut o discuție cu Meme (n.r. – Mihai Stoica). I-a spus: ‘am căpătat experiență. Gata! Vreau să joc fotbal, vreau să fiu serios. În Italia am învățat ce trebuia să învăț. Vreau să fiu serios și să joc fotbal’. Așa i-a spus lui Meme”, a relatat Becali în cadrul unei intervenții telefonice în direct la emisiunea Liga DigiSport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *