Matija Sarkic

Matija Sarkic, portarul naționalei Muntenegrului, a murit subit la 26 de ani.

La vârsta de doar 26 de ani, portarul echipei naționale a Muntenegrului și al clubului englez de fotbal Millwall, Matija Sarkic, și-a pierdut viața, după cum a informat clubul din liga secundă engleză într-un comunicat de presă, relatează Digi24.ro.

Conform informațiilor furnizate de Federația Muntenegreană de Fotbal, Sarkic a încetat brusc din viață sâmbătă dimineața, iar mass-media locală a raportat că tânărul fotbalist s-a prăbușit în locuința sa din orașul Budva.

Deși s-a născut pe teritoriul Angliei, Sarkic a reprezentat cu mândrie culorile Muntenegrului, iar ultima sa apariție internațională a avut loc pe 5 iunie, într-un meci amical împotriva Belgiei, încheiat cu scorul de 0-2, menționează sursa citată.

Transferat la Millwall în sezonul estival precedent, provenind de la echipa Wolverhampton Wanderers, Matija Sarkic a apărat buturile formației Millwall în 33 de partide pe durata sezonului recent încheiat.

Oliver Sarkic, fratele său geamăn, activează de asemenea în fotbal, evoluând pe postul de mijlocaș ofensiv la echipa muntenegreană FC Decic.