Neymar

Neymar și Lodi, de la colegi la „dușmani” în războiul farselor

Deși se află în afara terenului de mai bine de șase luni din cauza unei accidentări, Neymar continuă să fie în centrul atenției prin acțiuni care nu au nicio legătură cu fotbalul.

Atacantul echipei Al Hilal s-a angajat într-un adevărat „război al farselor” cu colegul său de echipă, Renan Lodi, fundașul stânga brazilian transferat de saudiți de la Atletico Madrid, informează gsp.ro.

Neymar
Foto: Eurosport

Lodi a fost cel care a declanșat ostilitățile, legându-i șireturile ghetelor lui Neymar în timpul unui antrenament.

Însă Neymar a ripostat într-un mod neașteptat, trecând la un nivel superior al farselor: a luat un cuțit și a tăiat cauciucurile mașinii lui Lodi, lăsându-l pe acesta fără mijloc de transport pentru a se întoarce acasă.

Fotografiile și clipurile video cu acțiunile lui Neymar au devenit rapid virale pe rețelele sociale.

De la transferul său la Al Hilal, brazilianul a evoluat doar în cinci partide, înainte de a suferi o accidentare gravă în timpul unui meci al echipei naționale.

Neymar a fost diagnosticat cu o ruptură a ligamentelor încrucișate, o accidentare care îl va ține departe de gazon până în sezonul următor.

Din cauza acestei accidentări, el va fi nevoit să rateze și Copa America, competiție programată să se desfășoare în această vară.