Ianis Hagi Foto: Digisport

Nunta lui Ianis Hagi, programată în ziua finalei Euro 2024. Gigi Becali: „O să vedeți că dansez, o să băgăm pe TikTok”.

Se pare că Ianis Hagi nu a ținut cont de previziunile tatălui său atunci când a ales data nunții sale cu Elena Tănase, relatează adevarul.ro.  

Înaintea startului Campionatului European, Gheorghe Hagi și-a exprimat în repetate rânduri convingerea că echipa națională a României are potențialul de a accede în semifinalele competiției, ceea ce ar putea genera o situație delicată pentru fiul său Ianis.

Mijlocașul și-a programat ceremonia de căsătorie pentru data de 14 iulie, iar în eventualitatea în care tricolorii vor reuși să se califice în semifinale, care se vor disputa fie pe 9, fie pe 10 iulie, Ianis va avea la dispoziție un interval foarte scurt pentru a efectua pregătirile necesare marelui eveniment din viața sa.

Mai mult, dacă România va reuși o performanță istorică și va ajunge până în finala Euro 2024, atunci data nunții va trebui reprogramată în totalitate.

O astfel de situație ar perturba și planurile invitaților, care se anunță a fi foarte numeroși, printre aceștia numărându-se și Gigi Becali.

Omul de afaceri a dezvăluit că va onora invitația la nunta lui Ianis Hagi, deși această participare va reprezenta o abatere de la regula pe care și-a impus-o în ultima vreme.

„O să merg la Ianis, dar atât, la alte nunți nu mai merg. A avut fina mea, Firea (n.r. – Gabriela Firea), cu băiatul ei nuntă. N-am mers. Nu mai merg eu la nunți, la botezuri. Nu-mi mai place. Nici în concedii nu merg. Decât să mă trimiți la Monte Carlo și să mă obligi să stau 10 zile… Să-mi spui: <>. Bă, dă-mi bătaie în fiecare zi, dar la Monte Carlo nu merg!

La Ianis, n-am ce să fac. Cu Gică (n.r. – Gheorghe Hagi) vorbeam, când eram tineri, necăsătoriți, că o să ne căsătorim, că o să facem copii, că la nuntă… La Gică e doar o excepție, atât. Și la fetele mele. Atât! Altă nuntă, nimic. O să vedeți că dansez, o să băgăm pe TikTok.”, a declarat Gigi Becali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *