Ludovic Orban

Orban, cu inima roș-albastră, dar cu gura… împotriva lui Becali!

Ludovic Orban, un pasionat al sportului rege și un admirator înflăcărat al noii campioane a României, FCSB, a stârnit uimire prin remarcile sale la adresa patronului echipei, Gigi Becali. 

În pofida performanțelor recente ale clubului, Orban nu se sfiește să-și exprime dezacordul față de abordarea managerială a lui Becali, scrie dincolodesport.eu. 

FCSB a pus capăt unei perioade de nouă ani fără trofee, cucerind titlul în SuperLiga. Cu toate acestea, deși este un susținător fervent al echipei roș-albastre, Ludovic Orban își manifestă nemulțumirea față de felul în care Gigi Becali conduce formația.

Proprietarul din Pipera a admis în repetate rânduri că se implică în treburile interne ale clubului. 

Gigi vrea să facă lucruri la care nu se pricepe. Eu nu înțeleg. Gigi cât a făcut lucruri la care se pricepe… (Horia Ivanovici – Uite că a luat titlul) Da, a luat titlul. A luat titlul după 9 ani, într-un an în care CFR Cluj nu a făcut prea mult. Universitatea Craiova a fost la fel. Farul, după ce a câștigat campionatul anul trecut, nu a arătat prea mult în unele etape ale campionatului,” a afirmat Ludovic Orban.