Foto: Știridinsurse.ro

Sărbătoare pe manele în vestiarul României: Coman și Drăguș fac spectacol

Echipa națională de fotbal a României a celebrat în stil mare victoria obținută aseară, calificându-se la EURO 2024. Jucătorii Florinel Coman și Denis Drăguș au fost cei care au dat startul petrecerii imediat ce au ajuns în vestiar, pe ritmurile manelelor lui Babasha. Acest moment de bucurie a fost imortalizat și a devenit rapid viral pe TikTok, anunță Știrile ProTv.ro.  

Atmosfera din vestiar a fost una de sărbătoare, cu muzica manelistică la volum maxim. Florinel Coman și Denis Drăguș au fost acompaniați de colegii lor, inclusiv de accidentatul Olimpiu Moruțan, care au transformat vestiarul într-un veritabil ring de dans. Deian Sorescu a fost cel care l-a susținut pe fostul DJ Vasile Mogoș, care a ieșit din vestiare cu o boxă pe umăr, completând atmosfera de petrecere.

România a obținut o remiză importantă, scor 1-1, cu Slovacia, reușind astfel să se califice în optimile de finală ale Campionatului European din Germania. Performanța echipei naționale a fost una remarcabilă, terminând grupa E pe locul I, încheind fără înfrângere meciurile din grupe, inclusiv un meci cu Belgia, terminat 0-0.

Imaginile cu tricolorii sărbătorind au fost postate pe rețelele sociale, unde au fost rapid preluate și distribuite, devenind virale. Fanii au reacționat cu entuziasm și bucurie la vederea momentelor de sărbătoare ale echipei naționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *