Simona Halep

Simona Halep la Sports Festival: „De-acum, vorbim numai de bine și de a juca tenis”.

Simona Halep, prezentă în calitate de invitată specială la un meci demonstrativ de tenis organizat în cadrul Sports Festival de la Cluj-Napoca, care i-a adus din nou în arenă pe Steffi Graf și Andre Agassi.

Simona Halep a profitat de această ocazie pentru a transmite un mesaj optimist cu privire la viitorul său în lumea tenisului, după o perioadă dificilă marcată de o suspendare semnificativă, anunță Click.ro.

Fosta ocupantă a primei poziții în clasamentul WTA a subliniat cu tărie: „Mă gândesc la revenire, nu la retragere”, exprimându-și recunoștința față de cei care i-au fost alături în perioada în care a fost nevoită să stea departe de terenul de joc.

„Ca de fiecare dată, am o primire deosebită aici la Cluj. A mers direct la inimă susținerea extraordinară pe care am simțit-o în perioada prin care am trecut… Sunt bucuroasă să fiu din nou pe un teren de tenis! De-acum, vorbim numai de bine și de a juca tenis”, a declarat Halep în fața publicului care a ovaționat-o îndelung înainte de a intra pe teren.

Adresându-se direct suporterilor săi, Simona a mărturisit: „Mi-aţi dat multă putere. Nu vrea să vorbesc despre retragere, pentru că mă gândesc la revenire, nu la retragere. Sper să fiu aptă să mai joc la cel mai înalt nivel şi să ne mai vedem. Vă mulţumesc pentru toată susţinerea din aceşti doi ani. Au fost grei, dar astăzi este bine”.

Cu Raluca Olaru în postura de arbitru, Halep, Graf, Agassi, Justin Gimelstob, Andrei Pavel și Horia Tecău au oferit publicului nu unul, ci două meciuri demonstrative de dublu, desfășurate sub privirile atente și cu implicarea ocazională a unor personalități de marcă ale tenisului mondial, printre care s-au numărat Ilie Năstase, Ion Țiriac și Virginia Ruzici.

În primul meci, perechea formată din Agassi și Gimelstob a înfruntat cuplul Tecău/Pavel, iar la scorul de 3-3, Halep a intrat pe teren în locul lui Gimelstob pentru un game, înainte ca Pavel și Tecău să se impună cu scorul de 6-3.

În cel de-al doilea meci, în care Halep a făcut echipă cu cei doi, ei au reușit să învingă cuplul Graf/Agassi cu scorul de 8-4, informează sursa citată.