Steffi Graf cerută în căsătorie la Cluj: Un român recreează un moment istoric de la Wimbledon. Află ce a răspuns aceasta.

Un moment inedit și memorabil a avut loc în timpul demonstrativului de tenis de la Sports Festival de la Cluj, când un pasionat român al sportului alb i-a adresat o propunere inedită de căsătorie legendei Steffi Graf, recreând astfel o secvență celebră petrecută la Wimbledon în 1996, când campioana germană a oferit un răspuns savuros, relatează Eurosport.

În timp ce se pregătea să execute o servă, un spectator român a strigat din tribune către multipla câștigătoare de Grand Slam: „Will you marry me, Steffi?” („Te căsătorești cu mine, Steffi?”), făcând o aluzie transparentă la un episod similar petrecut în urmă cu aproape trei decenii pe arena principală de la Wimbledon.

La acea vreme, deținătoarea a 22 de trofee de Mare Șlem a replicat într-un mod care a devenit viral, fiind preluat de mass-media internațională: „Câți bani ai în cont?”.

De data aceasta, Steffi, căsătorită în prezent cu Andre Agassi, a evitat să ofere un răspuns direct, dar s-a amuzat copios de situație, adresându-i fanului un gest din deget care sugera un răspuns negativ.

Acest moment inedit a atras atenția presei de specialitate din Occident, care a tratat subiectul pe larg.

„Un spectator român care cunoaște bine istoria tenisului a dat dovadă de umor, întrebând-o pe Steffi dacă vrea să se căsătorească cu el. Pe vremuri, această frază rostită la Wimbledon a ajuns pe prima pagină a tuturor ziarelor din lume”, au remarcat jurnaliștii de la publicația franceză WeLoveTennis, conform sursei citate.