Șucu

Șucu, discurs tranșant despre plecarea lui Niculae de la Rapid: „Vine cu motive, nu cu soluții”.

În cadrul unei conferințe de presă, Dan Șucu l-a prezentat pe Viorel Moldovan, noul președinte al clubului Rapid. Cu această ocazie, acționarul giuleștean s-a referit pe larg și la predecesorul lui Moldovan, Daniel Niculae.

Daniel Niculae și-a încheiat mandatul la Rapid la finalul sezonului, iar Șucu a oferit detalii despre motivele pentru care nu a dorit să-l păstreze în funcție.

Nemulțumirea sa a fost generată de faptul că fostul președinte a invocat scuze pentru evoluțiile dezamăgitoare din play-off, perioadă în care Rapid a acumulat doar 4 puncte în 10 partide, clasându-se în final pe poziția a 6-a.

„Daniel Niculae e un om excepțional. A făcut multe lucruri bune aici și va mai lucra cu noi la un moment dat. Nu este în obișnuința noastră să ne spălăm lucrurile în public. Dar un lider nu poate să fie un băiat bun. Una e să fii corect, alta e să fii bun.

El trebuie să judece cu aceeași măsură indiferent cine e în fața lui. Fără prietenii, fără dușmănii. Pur și simplu trebuie să fie echilibrat. Băieții buni nu sunt mereu și lideri buni. Rapid are identitate proprie, nu se pune problema să schimbăm ceva. E de departe cea mai coerentă din România. Situația juridică prin care trece Daniel nu e un lucru pe care cineva vrea să-l experimenteze.

Noi îl susținem în continuare. De partea cealaltă, rezultatele din ultimele 10 etape și că nu ne-am îndeplinit obiectivul este inacceptabil. Obiectivele sunt obiective și trebuie realizate. Eu îmi respect toate promisiunile pe care le fac și lucrez doar cu oameni care își respectă promisiunile făcute.

Nu vreau să văd pe cineva în fața mea care în loc să vină cu soluții vine cu motive pentru care nu se poate face ceva. Asta funcționează în toate segmentele în care lucrez”, a dafirmat vehement Dan Șucu, anunță Gazeta Sporturilor.