Foto: Digi24

Suporterii români, creativi înaintea meciului cu Olanda. Mesaje inedite în metroul din München:  MANELE > LALELE

În perspectiva meciului decisiv dintre România și Olanda din optimile de finală ale Campionatului European 2024, fanii români au dat dovadă de creativitate și umor.

Confruntarea este programată să înceapă la ora 19:00 pe stadionul Allianz Arena din München, locul unde echipa națională a României a obținut o victorie impresionantă cu 3-0 împotriva Ucrainei în primul meci al grupei, informează Digi Sport.

Suporterii tricolori se pregătesc să umple din nou arena bavareză, replicând atmosfera electrizantă creată în partida cu Ucraina, când aproximativ 40.000 de români au fost prezenți în tribune.

În stațiile de metrou din München, pe drumul spre stadion, au apărut bannere ingenioase care au atras atenția internauților. Două dintre acestea au devenit virale pe platformele de socializare, conținând mesajele: „Manele > Lalele” și „Hagi > Cruyff”.

În ceea ce privește componența echipei României, există câteva incertitudini. Florinel Coman se confruntă cu probleme musculare și, conform c sursei citate, Marian Codirlă, nu va putea evolua în meciul cu Olanda.

Coman a fost titular în două din cele trei partide din faza grupelor și, deși nu a excelat în ofensivă, a avut o contribuție semnificativă în faza defensivă.

Pentru a-l înlocui pe Coman, selecționerul are de ales între Valentin Mihăilă și Ianis Hagi.

O altă modificare obligatorie în formula de start a României va fi cauzată de suspendarea lui Nicușor Bancu. Locul său va fi probabil ocupat de Vasile Mogoș, preferat lui Deian Sorescu datorită abilităților sale defensive superioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *