Sursă foto: Skynews.

Teroare în vila legendarului Roberto Baggio: Fostul fotbalist, sechestrat și jefuit.

Roberto Baggio, fostul fotbalist italian în vârstă de 57 de ani, a trecut printr-o experiență traumatizantă în propria locuință. În timp ce urmărea confruntarea dintre Italia și Spania de la Campionatul European, câștigată de iberici cu 1-0, Baggio și familia au fost victime ale  unui jaf violent, transmite gsp.ro.

Un grup de nu mai puțin cinci indivizi înarmați au pătruns cu forța în reședința lui Baggio. Evenimentul șocant s-a desfășurat în jurul orei 22:00, ora locală, într-o localitate denumită Altavilla Vicentina, situată în apropierea orașului Padova, în nord-estul Italiei.

Laureatul Balonului de Aur din 1993, an în care a cucerit și Cupa UEFA alături de Juventus, a încercat să se opună unuia dintre atacatori, însă eforturile sale au fost în zadar. Baggio a suferit o lovitură puternică la nivelul frunții, provocată de un pistol, care i-a cauzat o rană profundă. Ulterior, timp de 40 de minute, el și membrii familiei sale au fost ținuți captivi într-o încăpere a vilei.

În acest interval, infractorii au scotocit minuțios fiecare cameră a locuinței fostului fotbalist, supranumit Il Divino Codino („Codița Divină”). Obiectele sustrase includ ceasuri, bijuterii și sume de bani. În prezent, nu se poate determina cu exactitate amploarea prejudiciului financiar suferit de Roberto Baggio și familia sa.

Realizând că agresorii au părăsit locația, Baggio a reușit să forțeze ușa camerei în care erau sechestrați. Imediat după, acesta a sesizat autoritățile. Forțele de ordine italiene au sosit prompt la domiciliul celebrului mijlocaș ofensiv și au examinat înregistrările sistemului de supraveghere.

În urma incidentului, Baggio și membrii familiei sale au fost transportați la o unitate medicală. Fostul fotbalist a necesitat intervenție medicală, fiindu-i aplicate mai multe suturi la rana de pe frunte. Deși ceilalți membri ai familiei nu au suferit agresiuni fizice, experiența violentă a lăsat urme profunde la nivel emoțional asupra tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *