Trabzonspor. Află „scorul” lui Denis Drăguș la noua echipă turcă.

Denis Drăguș,  atacantul echipei naționale a României, a impresionat prin prestația sa remarcabilă în partida de debut a tricolorilor la Campionatul European din 2024, contribuind decisiv la victoria categorică cu scorul de 3-0 obținută în fața Ucrainei, conform informațiilor publicate de România Liberă.

Evoluțiile excelente ale fotbalistului român din sezonul precedent, petrecut sub culorile formației Gaziantep, au stârnit interesul clubului Trabzonspor, care a acționat prompt pentru a-i secura serviciile.

Finalizarea transferului a fost confirmată recent de către Florin Manea, agentul jucătorului, iar noua echipă a lui Drăguș a publicat deja o fotografie cu acesta îmbrăcat în tricoul grupării turce.

Internaționalul român a contractat pe o perioadă de trei ani cu Trabzonspor, însă reprezentantul său consideră că sejurul atacantului în Turcia va fi de scurtă durată, apreciind că acesta are potențialul de a evolua în campionate de top.

Totodată, Manea a dezvăluit că remunerația anuală a lui Drăguș la noua sa echipă ar putea atinge pragul de două milioane de euro.

„Am fost impresionat de Drăguș. A jucat senzațional Denis. I-am dat și lui un mesaj după meci, era bucuros. Am semnat înainte de EURO, așa că nu avem ce să facem. Eu cred în Denis și în momentul în care am semnat cu Trabzonspor i-am spus că nu îl văd să stea mult. La modul în care evoluează și pe panta ascendentă pe care se află și eu îl văd să joace în campionate puternice”, a declarat Florin Manea.

Agentul a precizat, de asemenea, că în momentul primirii ofertei din partea lui Trabzonspor nu existau propuneri concrete din partea cluburilor occidentale pentru achiziționarea lui Drăguș.

„Din Vest nu am avut nimic concret pentru Drăguș, atunci când a venit oferta de la Trabzonspor. Oferta lor a fost excepțională din punct de vedere și financiar. Da, îmi pare rău un pic că am semnat înainte de EURO. Asta este. Transferul lui a fost de 1.7 milioane de euro plus niște bonusuri. E foarte bine pentru Trabzonspor, dar el era și în ultimul an de contract. Are un pic mai mult de 1.5 milioane de euro salariu pe an. Cu bonusuri poate să ajungă și la 2 milioane de euro pe an”, a încheiat Manea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *