Monede

Auchan te răsplătește pentru reciclare. Bonusuri la aparatele RVM.

Auchan a lansat o campanie menită să stimuleze reciclarea în rândul românilor, oferindu-le bonusuri suplimentare pentru ambalajele colectate, chiar dacă acestea au fost cumpărate de la alte magazine. 

Campania se desfășoară pe o perioadă de 4 luni, până pe 15 septembrie.

Astfel, clienții care scanează cardul de fidelitate MyCLUB Auchan la aparatele RVM de colectare din magazinele Auchan primesc o garanție de 0,5 lei per ambalaj, valabilă 12 luni de la emitere, precum și un extra-avantaj de 0,1 lei per ambalaj cu simbol „Ambalaj cu garanție”, sub formă de voucher de fidelitate disponibil în aplicația Auchan. 

Mai mult, nu există limită privind cantitatea de ambalaje reciclate pentru acordarea extra-avantajului de 0,1 lei/ambalaj.

Toate magazinele Auchan sunt dotate cu aparate RVM de colectare și reciclare a ambalajelor PET, sticlă și aluminiu. Punctele de colectare din hipermarketuri și supermarketuri dispun de 2-4 aparate de reciclare, în timp ce magazinele de ultra proximitate au câte un astfel de aparat.

Fiind primul retailer care a intrat în Hora Reciclării, Auchan a oferit clienților posibilitatea de a aduce ambalajele utilizate pentru colectare și reciclare la punctele special amenajate cu 7 luni înainte de lansarea oficială a proiectului Sistemului Garanție-Returnare (SGR). 

În acest interval, au fost colectate 32 de milioane de ambalaje la nivel național, clienții Auchan dovedindu-se receptivi în adoptarea unui comportament de consum responsabil și înțelegând importanța formării unui spirit ecologic.

Corina Dospinoiu, Director Sustenabilitate Auchan Retail România precizează că:  „Răsplătim cu fiecare ocazie clienții fideli cu extra beneficii, iar prin acest bonus ne dorim să încurajăm și mai mult reciclarea ambalajelor cu simbolul Ambalaj cu Garanție. Clienții noștri au înțeles încă înainte de lansarea oficială a proiectului, o dată cu inițiativa noastră SGR înainte de SGR, cât de vital este să contribuim împreună la un mediu mai curat pentru noi toți și îi așteptăm în continuare în număr cât mai mare să recicleze”.

Prin această inițiativă, Auchan își propune să încurajeze și mai mult reciclarea în rândul românilor, oferindu-le stimulente financiare prin intermediul utilizării aparatelor RVM disponibile în toate magazinele sale.