Foto: ProTv.ro

Rodica Mandache dezvăluie cum a fost iubită de Florin Piersic

Rodica Mandache, în cadrul unei discuții deschise la emisiunea „Întrebarea mesei rotunde”, a făcut o serie de dezvăluiri despre relația sa cu celebrul actor Florin Piersic. Conform ProTv.ro, ea a recunoscut că Piersic a avut sentimente puternice pentru ea, dar crede că aceste sentimente nu au fost unice.

„El m-a iubit, da. Dar cred că el că s-a îndrăgostit de toate partenerele lui,” a declarat actrița. Mandache a continuat să explice că Piersic are o capacitate extraordinară de a umple sălile de teatru doar prin prezența sa, descriindu-l ca pe un „actor dintr-un aluat neomenesc, dintr-un aluat de semizei.”

Actrița, cunoscută pentru rolurile sale memorabile, a discutat și despre modul în care încearcă să-și ascundă semnele îmbătrânirii. Ea a mărturisit că poartă adesea ochelari de soare „din complex,” deoarece nu mai consideră că este la fel de frumoasă ca în tinerețe. Mandache a subliniat că, deși operațiile estetice pot aduce corecții, ea nu ar recurge la ele: „Eu sunt mulțumită de cât mi-a lăsat Dumnezeu.”

La 81 de ani, Rodica Mandache continuă să fie activă pe scena teatrală, având o vitalitate remarcabilă. Ea a dezvăluit că secretul energiei sale este pasiunea pentru scenă, evitând fumatul și alcoolul: „N-am fumat și n-am băut pentru că nu m-a lăsat organismul.”

Când a fost întrebată dacă și-ar fi dorit o relație mai profundă cu Piersic, Mandache a răspuns cu un amestec de admirație și realism, recunoscând că dragostea lui Piersic pentru partenerele sale de scenă era o parte din farmecul său: „Când vrei să păstrezi un băiat care-ți face curte sau care te iubește, îl lași așa, ca un personaj abstract. Și rămâneți toată viața împreună.”